tallipaikat
im4
im5
im3
im2
Tallissa Miia ja Cindy
laidun3
paavo
IMG_5345
25627675_10155433705219888_1700386792_n


Kodikas ja viihtyisä talli, maneesi ja rauhallinen maalaisympäristö tarjoavat hyvät puitteet harrastamiseen.


Hevosten hyvinvointi, rauhallinen harrastusympäristö ja hyvät harjoittelumahdollisuudet ympäri vuoden ovat tallin toiminnan perusarvoja. Luotettava ja asiantunteva täysihoito tarjoaa hevosenomistajalle mahdollisuuden halutessaan pitää välipäiviä tallilla käymisestä ilman erityisjärjestelyjä, vaikkapa työkiireiden tai lomamatkojen ajaksi. Erillisestä sopimuksesta hevosesi voidaan myös liikuttaa.


Tallilla rutiinit hevostenhoidossa toistuvat tarkasti päivästä toiseen. Tämä yhdessä tallin rauhallisuuden sekä hevostenkäsittelyn järjestelmällisyyden kanssa auttaa hevosia rentoutumaan ja saa niiden olon turvalliseksi ja hyväksi. Vuosikymmenten saatossa on useat kerrat huomattu että tallille muuttava kiukkuinen tai stressaava hevonen onki muutaman kuukauden kuluttua muuttunut paljon onnellisemmaksi ja tasapainoisemmaksi.


”Tallin elämästä: Hevoseni koti ja minulle kuin toinen koti. Ihanan rauhallista. Aina mahtuu treenaamaan. Hevosten käsittelyssä on tarkat rutiinit jotka toistuvat päivästä toiseen. Jos hevosen kanssa ilmenee ongelmia, niin yhdessä henkilökunnan kanssa mietitään miten tilanne saadaan ratkaistua. Yksin ei tarvitse ongelmien kanssa painia.”


”Sillä on oikeasti iso merkitys, että saa apua eri tilanteissa. Se ei taida olla jokapaikassa ihan niin. Tulin täysin vihreänä hevosen kanssa. Hevonen ei ole ollut aivan paras ”vihreän ihmisen” ratsu. Emme olisi millään pärjänneet ilman ammattilaisten apua ”


”Miian Ratsutalli on ollut iso osa elämääni yli vuosikymmenen ajan. Tallin ihmisten uskomaton yhteishenki, luonnonläheisyys sekä pienen tallin viehätys ovat vain pieniä osia poikkeuksellisen mahtavasta kokonaisuudesta. Miian ja Ollin ote tallin asukkaisiin on erittäin ammattitaitoinen, mutta samalla lempeä ja rakastava. En olisi voinut kuvitella hevoselleni parempaa kotia ja olenkin onnellinen, että tammani löysi Miian tallilta sen viimeisenkin leposijansa.”


”Ihana ystävällisyyttä hehkuva maalaistalli, missä Miia ja Olli kera Okon ottavat aina lämpimästi vastaan. Puitteet hyvät myös aktiivisesti kilpailevalle!”

OTA YHTEYTTÄ

  Kierivaarantie 12

  97220 SINETTÄ

miia.suomi@pp3.inet.fi

  Puh: 040 7232825

iban: FI9056400250095812


y-tunnus: 1241403-2

SEURAA MEITÄ