talli

TALLI

MIIAN RATSUTALLI

 

Talli sijaitsee Sinetässä 23 km:n päässä Rovaniemen keskustasta rauhallisessa maalaisympäristössä .

 

Tallin sijainti on suojaisa ja rauhallinen. Turvallinen ja hiljainen ympäristö mahdollistaa rauhoittumisen ja rentoutumisen niin ihmiselle kuin eläimellekin. Maaseudun rauhassa mieli lepää ja rakkaasta harrastuksesta on rentouttavaa nauttia. Suoraan tallin pihasta pääsee upeille maastoreiteille. Kesäaikaan erilaisia vaihtelevia maastoreittejä on tarjolla runsaasti. Rauhallisilla maastoretkillä rentoutuu ja kumpuileva maasto tarjoaa hyvät mahdollisuudet kunnon kohottamiseen ja ylläpitämiseen.

 

Päätallissa on 9 karsinaa, kaksi varustehuonetta ja lato. Talli on kokonaan remontoitu kesällä 2013 ja se on kodikas ja viihtyisä. Tallissa on hyvä ilmanvaihto. Puurakenteet luovat talliin lämpimän ja viihtyisän tunnelman.

 

Lisäksi tilalla on kaksi pikkutallia joissa kussakin on kaksi karsinaa ja käytävä. Myös pikkutalleissa on koneellinen ilmanvaihto sekä automaattijuomakupit. Pikkutalleissa on lisäksi karsinoissa avattavat ikkunat. Niistä löytyy myös loimitelinnet ja varustekaapit ym. Pikkutallit sijaitsevat ison tallin välittömässä läheisyydessä.

 

Tallilla on käytössä hevossolarium. Solariumin antama infrapunahoito muun muassa lisää verenkiertoa lihaksissa ja siten nopeuttaa vammojen paranemista ja ehkäisee niiden syntymistä. Se myös parantaa suorituskykyä ja nopeuttaa palautumista rasituksesta.

 

Käytössä on myös Equimag sähkömagneetiloimi jonka antamat magneettipulssit aktivoivat verenkiertoa ja parantavat.

 

Tallilla turvallisuuden takaa tallentava kameravalvonta.

MANEESI, RATSASTUSKENTTÄ JA TILAVAT TARHAT

 

Tilan maneesi on kooltaan 20m x 50m. Maneesin pohja on erittäin hyvä ja pitävä ja sopii erinomaisesti esteharjoitteluun. Maneesissa on iso lähes koko lyhyen sivun mittainen peili, johon on näkyvyys suurimmalta osalta areenaa. Vaikka maneesi ei ole lämmitetty on se niin suojaisa ja lämmin että kovimmilla pakkasilla lämpotila ero ulkoilmaan saataa olla + 10 astetta. Maneesi sijaitsee tallin välittömässä läheisyydessä. Ruuhkaton maneesi tarjoaa oivat harrastusmahdollisuudet. Käytössä on myös kattava estekalusto johon sisältyy mm. erilaisia portteja, vesimattoja ja muureja.

Ulkoilutarhoja on 9, joista 3 on putkitarhoja ja 6 sähkötarhoja. Isoissa tarhoissa hevoset mahtuvat mukavasti ulkoilemaan. Tarhat ovat talvella valaistut. Tallilla on mahdollisuus kokopäivätarhaukseen tai lyhyempään tarhausaikaan hevosten tarpeiden ja asiakkaiden toiveitten mukaisesti. Hevoset tarhataan joko yksin tai kaverin kanssa.

Hiekkapintainen ratsastuskenttä on kooltaan 35m x 60m. Kenttä on valaistu. Estekalusto mahdollistaa esteratsastusharjoittelun. Tilalta löytyy myös muutama maastoeste.

 

Suoraan tallin pihasta pääsee hienoille maastoreiteille. Tallin maastot ovat legendaariset!

LAITUMET

 

Kesällä käytössä ovat isot laitumet, joilla hevoset saavat nauttia todellisesta hevosen elämästä. Hevoset laiduntavat joko laumoissa tai pienemmissä ryhmissä. Tallilla on mahdollista myös ympärivuorokautinen laitumella olo. Kesällä 2011 saimme käyttöön hehtaarin verran uutta laidunmaata ja nyt tilan laitumet ovat vielä entistäkin paremmat!

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Kierivaarantie 12

97220 SINETTÄ

miia.suomi@pp3.inet.fi

Puh: 040 7232825

iban: FI9056400250095812

 

y-tunnus: 1241403-2

KARTTA

© Copyright 2016. All Rights Reserved.