palvelut

PALVELUT

 

Valmennus

 

Valmentajana Miia Suomi:

 

- Suomen Ratsastajainliiton lajivalmentaja, 1. ja 2. tasot

- Ratsuttaja, hevosten valmentajan ammattitutkinto Ypäjä 2013 (tutkinnon suorittamista puuttuu vain 2 tulosta 140cm esteillä)

- Ratsastuksen ohjaaja

- Kasvatustieteen yo

- Kilpailee aktiivisesti esteratsastuksessa

- Yli 30 vuoden kokemus

 

Valmennusta on saatavilla kaikentasoisille ratsukoille, niin harjoitteluun tukea kaipaaville kilparatsukoille kuin aloitteleville harrastajillekin sekä kouluratsastuksessa että esteratsastuksessa. Valmennus tapahtuu 2-4 ratsukon pienryhmissä tai yksityisvalmennuksena.

 

Valmennuksen punaisena lankana on aina siisti ja vähäeleinen perusratsastus ja hevosen riittävä eteenpäinpyrkimys. Vakiovalmennettavien kanssa tehdään kilpailu- ja valmennussuunnitelmat.

 

Rajoitetusti on saatavilla myös valmennustunteja Miian omilla hevosilla, tällöin valmennushintoihin lisätään 15€ hevosenvuokraa.

 

Valmennuksessa on käytössä äänentoistojärjestelmä jossa ratsastajalla on korvanappi ja Miialla mikki. Näin ollen valmentajan rauhallisen äänen kuulee kaikissa tilanteissa.

 

 

Ratsutus

 

Voit tuoda hevosesi meille ratsutukseen oppimaan niin perusasiota kuin saamaan jatkosivistystäkin. Ratsutusaika ja sisältö sovitaan tapauskohtaisisesti. Yleensä ratsutuksessa oloaika vaihtelee parin viikon ja muutaman kuukauden välillä. Ratsastuskertoja on 3-6 kertaa viikossa sen mukaan miten on sovittu. Hevosen omistaja voi käydä hevosensa ratsutuksessa olon aikana valmennustunneilla ja se onkin todettu erittäin hedelmälliseksi ja on suositeltavaa. Hinta määräytyy ratsastuskertojen mukaan.

 

 

 

Hevosten täysihoito

 

Kodikas ja viihtyisä talli, maneesi ja rauhallinen maalaisympäristö tarjoavat hyvät puitteet harrastamiseen. Hevosten hyvinvointi, rauhallinen harrastusympäristö ja hyvät harjoittelumahdollisuudet ympäri vuoden ovat tallin toiminnan perusarvoja. Luotettava ja asiantunteva täysihoito tarjoaa hevosenomistajalle mahdollisuuden halutessaan pitää välipäiviä tallilla käymisestä ilman erityisjärjestelyjä, vaikkapa työkiireiden tai lomamatkojen ajaksi. Erillisestä sopimuksesta hevosesi voidaan myös liikuttaa.

 

Tallipaikkaan sisältyy mm:

-perusrehut: hyvälaatuinen latokuivattu kuivaheinä, kaura ja kivennäinen

-karsinan päivittäinen puhdistus arkipäivinä ja kuivikkeet

-ruokinta kolme kertaa päivässä

-tarhaaminen ja loimitus-maneesin käyttö

-kentän ja estekaluston käyttö (hyvät maastoratsastusmahdollisuudet)

 

 

 

Valmennustallipaikka

 

Tuo hevosesi meille ja treenaa laadukkaasti! Valmennustallipaikka on loistava vaihtoehto hevosenomistajalle joka haluaa valmentautua viikoittain. 150 euron lisämaksusta saa kaksi pienryhmä valmennusta viikossa.

 

 

Kilpailutus ja esittäminen

 

Hevosten kilpailutus sopimuksen mukaan. Kierrämme pääosin Etelä- Suomen GP ja muista 4- tason kilpailuja. Tarvittaessa saatavilla asiantunteva valmistelu ja esittäminen näyttelyihin.

 

Varusteet ratsulle ja ratsastajalle

 

Tiloissamme toimii palveleva ratsastuksen asiantuntija liike Pohjoisen Ratsu. Valikoima, merkit ja viimeisimmät tuoteuutuudet:

 

 

www.pohjoisenratsu.fi

OTA YHTEYTTÄ

Kierivaarantie 12

97220 SINETTÄ

miia.suomi@pp3.inet.fi

Puh: 040 7232825

iban: FI9056400250095812

 

y-tunnus: 1241403-2

KARTTA

© Copyright 2016. All Rights Reserved.